Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

26 juni 2017

Love met Caroline.......


Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtige kaart gedesigned door Caroline, meteen wordt duidelijk waar Caroline haar voorliefde/passie ligt. Parijs - Thee met Macarons!!! Heel begrijpelijk wat is er nu niet geweldiger dan een kop thee te drinken en te genieten van een macaron in de grote stad waar de liefde er van af bruist!!

Voor de basis heeft Caroline gebruik gemaakt van wit cardstok, de tweede layer is afkomstig uit de collectie van Hideway - P147 Refuge. Daarop komen nog twee layers die allebei gemat zijn met wit cardstock. Over de layers heen heeft Caroline een stukje ribbon bevestigd en dan begint de opmaak van de kaart. Door middel van een gestanste frame, een foto, een bloem, een brad, gemstones, tekst strip en een gestanste eiffeltoren word het design van deze kaart al heel snel neergelegt en bevestigd. 

Prachtige kaart en alles wordt zo mooi weergegeven dat de inspiratie meteen zichtbaar en voelbaar is. Mooie kleuren die geheel bijgestaan word  door de foto!!

Bedankt voor het kijken en tot 28 juni 2017 dan zal Anneke haar nieuwe design met jullie delen....ben reuze nieuwsgierig - jullie ook!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...