Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

2 juni 2017

Happy Holidays met Caroline......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtige kaart van Caroline met als thema Kerst 2017!! De kaart valt meteen op dit omdat de kleuren in de kaart niet echt Kerst kleuren zijn maar zeer zeker heel opvallend.


Het is zeker niet te vroeg om al met kerst kaarten te beginnen, de Kerst periode is zo'n drukke tijd dat er dan gewoon geen tijd voor hebt.

Voor de basis van deze kaart is gekozen voor Teal Cardstock, deze kleur komt in alle lagen van de kaart voor zelf in de foto die Caroline gebruikt heeft voor dit design. Verschillende mallen zijn voor deze kaart gebruikt zoals de sterren rand aan de linker kant van de kaart, het frame waar de foto achter bevestigd is, het kerstboompje etc. Daarnaast heeft Caroline de kaart afgemaakt met een wood veneer kadootje, tekst stempel en een innie minnie bloementje. 

Wat een prachtige kaart met geweldige elementen, ik hoop dat jullie door middel van deze kaart ook geinspireerd zijn geraakt om lekker vroeg te starten met jullie kerst kaarten en zo dit hoofdstuk kunnen afsluiten voordat de kerstperiode begint.

Bedankt voor het kijken, geniet van het mooie weer en tot 4 juni!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...