Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 mei 2017

Off We Go met Cathy Sanders......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtig design van Cathy Sanders, door af en toe een kijkje te nemen op Pinterest bruis je vaak van de ideeën, zo ook Cathy en zo ontstond het layout Off We Go!!


Als basis is Cathy gestart met een vel zwart cardstock, daar op komt een vel design papier op die iets kleiner gesneden is dan de basis. (Kaisercraft collectie - Party Animals). Voordat de foto zijn plek krijg op het layout wordt de 2de layer eerst voorzien van stukjes design paper uit de volgende Kaisercraft collecties - No Boarding en Barbe Shoppe, deze stukjes zorgen voor extra effect op het layout. Om een extra aandachtspunt te creëren voegde Cathy wat tandwielen op haar pagina door middel van een stencil en inkt.  Voor de titel van dit layout gebruikte Cathy verschillende soorten chipboard alfabet en bewerkte ze met distress-oxide inkt. Net als de chipboard auto hiermee wilde Cathy hun roadtrip bevestigen. Als laatste voegde Cathy een handgeschreven journaling en wat rub-ons toe.  

Wat een schitterend layout en wat een inspiratie na een paar uurtjes pinterest kijken.

Cathy en ik raden jullie het zeker aan om dit ook eens te gaan doen, de uitwerkingen in jullie projecten mogen er dan ook zijn. Bedankt voor het kijken en tot over 2 dagen.

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...