Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 mei 2017

Mei Challenge - Inspired by Color.....

Vandaag de nieuwe Inspired by Color challenge op het blog van Scrapplezier, deze challenge is speciaal voor de layout makers onder ons. Een challenge met deze maand een moodboard met prachtige teal, peace, off white en houtachtige kleuren.

Laat je inspireren door ons team :

Cathy Sanders


Cathy heeft zich net als Deb en Astrid laten inspireren door de kleuren van het moodboard, daarin tegen heeft Cathy een dubbelzijdig design gemaakt voor deze challenge. De volgende Kaisercraft items heeft Cathy gebruikt stempels Oh so Lovely en Happy Snaps,  maar ook designpapier uit de Happy Snaps collectie. 

Deb Pulford


Deb heeft zich laten inspireren door de teal en off white kleuren die zich bevinden in het moodboard. Zoals jullie kunnen zien heeft de basis een mixed media bewerking gehad en daarop heeft zij haar design naar eigen inzicht opgemaakt. Voor haar design heeft zijn prachtige papier en collectables van Kaisercraft gebruikt.

Astrid ZwaanAstrid heeft zich laten inspireren door de kleuren van het moodboard - teal, peace en off white, het design papier is afkomstige uit de 7 dots Collectie - cotton candy dreams. De klok en de titel zijn bewerkt met gesso, embossing poeder clear en snowflake. En het layout is in het totaal met gesso en Prima Marketing Color Bloom gespetterd.
Kaisercraft item wat Astrid gebruikt heb is het teal kleurige roosje!!

*****
De regels zijn simpel

- maak een layout geinspireerd door het thema - Inspired by color.
- gebruik op zijn minst 1 Kaisercraft produkt.
- publiceer jouw layout op je blog en plaats de link in onze challenge.
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost.
- gebruik Inlinkz en alsjeblieft alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw hele blog.
- de challenge is open tot 6 juni 2017, wij publiceren de winnaar en de Top 3 op 8 juni 2017, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 ontvangt van ons een cadeau bon van 10,00 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl 


Heel veel succes!!!


1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...