Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

26 mei 2017

Love met Deb Pulford......

Vandaag op het blog een prachtig Layout van Deb Pulford gedesigned met de prachtige "Blue Bay" collectie van Kaisercraft. 


Deze Kaisercraft collectie bestaat uit prachtige blauw tinten in combinatie met groene tinten en louvre deurtjes, het is zeer zeker de moeite waard om deze collectie een uit te proberen. Je zal versteld staan wat er allemaal uit je handen komt met deze onwijs gave collectie.

Deb heeft voor haar Love layout een design vel gebuikt uit de Blue Bay colletie als basis daarop zijn twee layers verwerkt ook afkomstig uit de Blue Bay collectie. De tweede en derde layer zijn allebei gescheurd en gedistressed. Onder de tweede layer heeft Deb zowel boven als onder een halve doiley aangebracht en afgewerkt met wood veneer en tekst strips. De wood veneer is afkomstig uit de Indigo Collectie van Kaisercraft


De foto layers zijn afkomstig uit de Kaisercraft Blue Bay 6"x6" paper pad collectie, de laatste layer in deze combinatie dus de layer waar de foto op komt heeft Deb verhoogd aangebracht zodat er een extra dimensie ontstaat. Deze combinatie wordt gecombineerd met een doiley, een collectable, een wood veneer titel uit de Indigo collectie en een tekst strip van een Australische fabrikant Flutterby Designs.  Deb heeft het layout afgewerkt met wat spetters hiervoor heeft zij Dylusions wit linnen Inkt Spray gebruikt.

Wat een prachtig layout met geweldige elementen, ik hoop dat jullie door middel van dit layout ook geinspireerd zijn geraakt om ook eens lekker creatief bezig te zijn met de geweldige collecties van Kaisercraft.

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...