Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 mei 2017

Indigo Skies Double Diamond Fold Card met Astrid Zwaan.....


Vandaag laat ik u nogmaals kennis maken met de nieuwste collectie van Kaisercraft "Indigo Skies"!!! Indigo Skies bevat verschillende tinten van Marine-, Cobalt- en Blauwe kleuren in deze On-Trend collectie. Patronen geïnspireerd door de kalmte van het water die hun weg vinden door gewassen denim, geweven stoffen en verontrustte verf. Het beperkte kleuren pallet in deze collectie tovert elke project om tot een Masterpiece!!!

 
Vandaag neem ik jullie mee in de Double Diamond Fold Kaart die ik speciaal met deze collectie heb gedesigned, mijn inspiratie heb ik in samenwerking met Pinterest & YouTube tot stand laten komen.Voor mijn design heb ik gebruik gemaakt van zwart cardstock, papierpakket Indigo Skies van Kaisercraft en collectables uit de Indigo Skies Collectie.
 
 

Voor alle afmetingen en details laat ik jullie een YouTube filmpje zien onder aan deze post. Ik wil jullie wel kenbaar maken dat de basis niet mijn idee is maar de uitwerking qua designpapier en elementen wel.
Zoals jullie van mij weten ben ik niet echt van de kaarten maar wou iets anders proberen dan het standaard kaartje vandaar dat ik voor een kaart heb gekozen met een eigen gemaakte techniek!!


Bedankt voor kijken, geniet van het YouTube Double Diamond Fold Kaart filmpje, tot gauw!!!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...