Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

2 mei 2017

Go For Your Dreams met Deb Pulford.....

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtige layout met èèn van de allernieuwste collecties van Kaisercraft "Indigo Skies" Een variatie van verschillende tinten marine - kobalt en lichtblauwe kleuren, je wordt geinspireerd daar de kalmte van het water die verschillende patronen vormen. Met deze kleuren ontstaan er spontaan de prachtigste projecten.


Deb is gegaan voor de minimale blik met veel witte ruimte maar eindigde met een monochromatisch layout met een zwart-wit foto!! 

Wit Cardstock heeft Deb gebruikt voor de basis,  de 4 buitenkanten van dit cardstock heeft Deb bewerkt met distress inkt - blueprint. Deze inkt heeft zij verdunt met water, deze verdunde inkt heeft zij aangebracht met een mack-up spons. Na het drogen verwerkte Deb wat Acetate op haar basis. Uit èèn van de dessin vellen heeft Deb een Banner vorm uitgeknipt en door midden gestuurd en verwerkt op haar basis. Deze heeft zij aangevuld met twee tekst strips en wat vlinders uit de prachtige Indigo Skies. Deb eindigde haar layout met wat wood veneer embellisments, Deb wilde eigenlijk wat meer kleur toe voegen maar kon niet beslissen welke kleur uit eindelijk heeft zij voor zwarte sequins gekozen, om de uiteindes een extra accent gekozen heeft zij met een zwarte Sharpie pen een lijn getrokken en haar journaling geschreven.

Als jullie van Kaisercraft houden moeten jullie toch even op de Home site van Kaisercraft kijken want Indigo Skies is wel zo ongelovelijk mooi, deze collectie is zeker de moeite waard om aan te schaffen en om mee te designen!!

Bedankt voor het kijken en tot gauw!! 

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...