Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

30 maart 2017

Totally Awesome met Deb Pulford.....

Vandaag op het blog een prachtig layout, mooie blauwe kleuren in combinatie met met kurk, blauwe verf en wood veneer!! 


Het layout wat Deb speciaal voor Scrapplezier heeft gedesigned is geworden precies zoals Deb het in gedachten had. Voor de achtergrond heeft Deb gebruik gemaakt van blauwe verf, door middel van wat zwarte verf heeft zij wat extra contrast aangebracht en want zwarte spatten. Door wat water bij de gesso te doen heeft Deb naast de zwarte spatten ook witte gesso spatten aangebracht. De licht blauwe pijlen op de achtergrond zijn door middel van gesso, verf en een Kaisercraft stencil tot stand gekomen. De zwarte pijlen op Deb haar achtergrond heeft zijn gemaakt met het zelfde Kaisercraft stencil en een zwarte Sharpie marker, dit kan je pas doen als je gehele achtergrond goed droog is!!

Deb haar achtergrond is droog en nu kan zij met de verder opbouw van het layout beginnen dit heeft zij door middel van kurk gedaan. Uit een vel kurk heeft grote pijlen gesneden maar ook de mat voor haar foto, omdat kurk tegen kurk in zijn geheel wegvalt heeft zij onder de mat van haar foto een extra mat gesneden van zwart cardstock hiermee geeft zij de foto een extra accent. Uit een vel Off the Wall and fussy van Kaisercraft heeft Deb zoveel mogelijk cirkels en pijlen met tekst gesneden om extra layer op haar design aan te brengen. Als finishing touch heeft zij in hetzelfde thema wood veneer van Kaisercraft aangebracht.
 Wat een prachtige combinatie - Kaisercraft, kurk met een vleugje mixed media, wat een inspiratie voor alle volgers en mede-scrappers.

Bedankt voor het kijken en tot volgende maand!!

1 opmerking:

  1. Wat een mooie layout zeg. Super. Krijg gelijk zin om aan de slag te gaan. Helaas het huishouden roept of eigenlijk het gilt meer. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...