Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 maart 2017

Mojo met Deb Pulford......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtige layout van Deb Pulford, Clean and Simple met een vleugje Mixed Media.


Deb en haar family waren de gelukkige om een kitten te adopteren uit een asiel, zij namen hem mee naar een warm en liefde vol gezin. Zijn naam was Mojo en bruisde van de energie behalve als er gebruik gemaakt werd van het basketbal toestel in de heeerlijke zon maar ook als hij lag te slapen in een heerlijke stoel op Deb haar scrapkamer. 

Deb heeft voor haar design gebruikt gemaakt van een aantal layers uit de 6 x 6 inch Ubud Dreams paper pack collectie van Kaisercraft. Naast het design papier heeft zij aan haar layout toegevoegd die-cuts uit de collectables Ubud Dreams collectie.
Daarnaast vind jij op haar layout sequins, wat spatten van Colour Blast Australia Colour Shimmer Spray in Deep Water and Dylusions ink Spray in Polished Jade.
Alphabet stickers for her title are from Jillibean Soup.  
Wauw ik kan niet anders zeggen wat een prachtig design maar ook wat een prachtige collecties heeft Kaisercraft toch...... Zij blijven mij toch verrassen!!

Bedankt voor het kijken en ik hoop dat Deb Pulford jullie net zo geinspireerd heeft als mij, fijne donderdag en tot gauw!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...