Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 maart 2017

Maart Challenge - Inspired By Color......Vanaf vandaag brengen wij een nieuwe challenge op het blog van Scrapplezier, deze challenge is speciaal voor de layout makers onder ons. Een challenge met een moodboard en een thema. 

Laat je inspireren door ons team :


Cathy Sanders


Cathy is geïnspireerd geraakt door de koffie en de boeken op het moodboard, voor deze challenge vondt zij een foto toen zij in 2015 aan het herstellen was van een operatie. Er is geen betere manier om te herstellen door middel van het relaxen met een kop koffie. Cathy heeft voor deze uitwerking een variatie van Kaisercraft papier gebruikt, het stukje blauw in het design is om een extra accent te leggen.
Cathy stempelde rond haar layout heen een aantal koffievlekken en gebruikte hiervoor vintage sepia inkt. Daarnaast zetten zij wat kruissteekjes op het blauwe gedeelte designpapier om zo een extra effect te krijgen.
   
Anneke Suykerbuyk


Anneke is geïnspireerd geraakt door de kleuren van het moodboard, in èèn oog opslag wist zij wat zij wou gaan gebruiken voor deze challenge. De 6 uitgekozen foto's in samenwerking met een sketch kwam Anneke tot dit 
prachtige resultaat. Gebruikte Kaisercraft produkten zijn design papier "Thea with Elsie", Rhinestones en bloemen maakte het design compleet.

Deb Pulford


Deb is geïnspireerd geraakt door de kleuren van het moodboard, na een zoektocht door haar stach van Kaisercraft produkten heb zij een keuze gemaakt om de volgende collectie's in dit layout te verwerken, Bow & Arrow, vintage Timeless, Kaleidoscope, #Me, Blue Bay and Seebreeze. Naast deze variatie van designpapier is in samenwerking met stencils, mousse, colourshine, a cluster of embellisments, liquid pearl en wat knoopjes dit prachtige layout tot stand gekomen.

Astrid Zwaan

 
Astrid is geïnspireerd geraakt door de natuurlijke bruine kleuren van het moodboard, voor dit design heb ik gebruik gemaakt van de TimeLess papiercollectie van Kaisercraft. Ik heb gekozen voor een Mixed Media Vitange Stijl met een back to the 50's thema, waarom zou je denken heel simpel in de papier collectie zitten een aantal design vellen met het alfabet gedrukt en dat inspireerde Astrid zo dat zij heel overtuigend dit thema wou hanteren!!
 
*****

De regels zijn simpel 
- maak een layout geinspireerd door het thema - Inspired by color
- gebruik op zijn minst 1 Kaisercraft produkt
- publiceerd jouw layout op je blog en plaats een link in onze challenge
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost
- gebruik Inlinkz en alsjeblieft alleen de link naar jouw blogpost en niet
   naar jouw hele blog.
- de challenge is open tot 6 april 2017, wij publiceren de winnaar en de top 3 op 
  8 april 2017, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of
  meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 wint een cadeau bon van 10,- die beschikbaar wordt
  gesteld door Scrapplezier.nl
Heel veel Suc6!!!

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...