Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 februari 2017

Vintage met Caroline......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtige Vintage kaart gemaakt door Caroline, mooie shabby roze kleuren in combinatie met wit en mooie oude bruine kleuren. De kaart staat in het teken van de liefde die op meerdere plaatsen naar voren komt op de kaart, Caroline heeft de liefde door middel van een brad, text stips en kleine bingo kaarten. 

De kaart heeft als basis craft cardstock wat erg goed past bij de shabby roze, wit en oud bruin. De opbouw van de kaart bestaat uit twee lagen designpapier, de twee lagen die tegen elkaar aankomen worden afgewerkt met prachtig wit kant en oud bruin lint. Daarop wordt er een doiley geplaats die de vorm van een hart heeft, nu kan de verder afwerking beginnen. Deze afwerking bestaat uit twee gestanste mallen en stukje design papier en een romantische foto. Daarna volgen er verschillende embellisments zoals lint, vlinder, brad, bingo kaartjes, text strip, klokje en een prachtige love seat.


De bovenkant van de kaart wordt door middel van een swirl mal die afkomstig is uit de Marianne design collectie afgewerkt die daarna extra wordt gemarkeerd een door parel strip.

Prachtig project en wat een inspiratie zo tegen Valentijnsdag, bedankt voor het kijken en tot over 2 dagen!!    

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...