Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 januari 2017

Beterschaps-kaart met Anneke Suyerbuyk......

Vandaag wil Anneke met jullie delen een kaart die wel heel toepasselijk is op haar zelf maar ook vele mensen verkeren in deze positie...De griep is dit jaar wel heel hardnekkig en wat is er niet leuker om te weten dat er iemand aan je denkt!!!

De basis van deze kaart is van Kraft Cardstock die rijkelijk belegt is met Kaisercraft papier "Photo Friendly" en embellisments in de vorm van bloemen. 


De stempel is een digistamp van Mo's digital pencil, deze digistamp is in gekleurd met Copic Markers, Copic Markers blijven Anneke's favoriete kleurmiddel.
De rand van het afdrukje heeft Anneke bewerkt met een schaar zodat er een gekarteld randje ontstaat. Het vlaggetje links op het afdrukje is door middel van een stans tot stand gekomen en is voorzien van een parel in de vorm van een hart. 


De bloemen in dit design zijn voor zien van een pareltje die het hart van de bloem extra kracht geeft. Net als de drie pareltjes rechts op de tweede layer designpapier.

Prachtige kaart met een zeer doeltreffend thema, bedankt voor het kijken en tot onze Top 3. van onze Kaarten Inspiratie Challenge #24!!!

2 opmerkingen:

 1. Heel leuk kaartje.
  Ziek zijn, en achter je laptop lekker bloggen. Hihihi.:)
  Mooi gedaan!
  Groetjes en fijne Zondag,
  Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...