Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

12 januari 2017

Hartjes Regen met Lilian Sevriens......

Vandaag weer een prachtige kaart van Lilian Sevriens, een combinatie van Kaisercraft design papier en een mal van Dutch Doobadoo!!


Voor de basis heeft Lilian gebruik gemaakt van Craft Cardstock en een mal van Dutch Doobadoo, bekleed met een wat oudere Kaisercraft collectie die voor zien is van talloze hartjes zeer geschikt voor aankomende Valentijsdag. 


Zoals jullie kunnen zien op de foto hierboven wordt er op de kaart een stempel van CC Design gebruikt en natuurlijk weer prachtig ingekleurd met Clean Colors. Behalve de schoentjes van dit meisje deze zijn bewerkt met Paerlescent Watercolor Jewel Box van Zig, hierdoor ontstaat er een glitterlaag en heeft het meisje in no time glitterschoentjes aan. Het meisje wordt op de rechterkant van de kaart bevestigd. 


 Het middelste gedeelte wordt voorzien van een tekststempel die ontworpen is door Karin Joan en ingekleurd met Clean Colors. 

 
De linkerkant wordt aangekleed met prachtige bloemen van Kaisercraft!!

Het grootste gedeelte van deze kaart is klaar maar nu worden er nog wat extra items toegevoegd zodat het èèn geheel wordt. De bloemen op het linker gedeelte van de kaart worden voorzien van drie hartjes pins en wat pearl steentjes. 


Het middelste gedeelte van de kaart wordt voorzien van pearl steentjes.


Het rechter gedeelte waar het meisje zicht bevindt wordt voorzien van wolkjes die afkomstig zijn uit de stempel set van Karin Joan, deze wolkjes worden achter het meisje geplaatst. Om de Hartjes Regen wat meer naar voren te laten komen heeft Lilian door middel van een mal (Marianne Design) hartjes gestanst en deze onder de voetjes van het meisje bevestigd. Net als de andere twee gedeelte van deze kaart krijgt dit rechter gedeelte ook wat pearl steentjes!!!


Wauw wat een prachtige kaart en zo geschikt voor Valentijsdag, een kaart met veel technieken maar ook met veel bezienswaardigheden.

Bedankt voor het kijken, aangezien het buiten niet echt een top dag is is het misschien voor jullie een creatieve dag...Have fun!!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...