Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 december 2016

Believe in yourself met Astrid..........

Yeempie wat zijn die kerstdagen weer omgevlogen, de gezelligste tijd van het jaar is bijna daar maar wij hebben nog een feestje te gaan en dan draait alles weer normaal zoals het was. Jammer hoor, van mij had het nog wel even door mogen gaan!!

Vandaag neem ik jullie mee in de wereld van Kaisercraft, en met name in de wereld van de prachtige "Ma Cherie" collectie!! Zeer romantisch met veel roze, rood, goud en zwart. Voor mij toch wel èèn van de mooiste Kaisercraft collecties!!

Mijn design is gebasseerd op een sketch die je terug kan vinden op de challenge site van Let's get Sketchy, en heeft de titel "Believe in yourself" meegekregen.  


Zoals jullie kunnen zien heb ik het zachte kleurenpalet gecombineerd met bordeaux tinten waarbij de handgetekende vlinders het vleugje Orient goed weerspiegelen in de "Ma Cherie" collectie!!

Op de detail foto waarbij het hoofdje van de vlinder een extra accent heeft gekregen door een Prima Marketing gemstone heart sticker. Hiermee wil ik het houden van mijn oudste dochter weerspiegelen. De Ingvild Bolme Rusty Typo Zip laat zien hoe close onze relatie is in moeilijke tijden.Met dit layout heb ik jullie willen inspireren om met sommige embellisments gevoelens te uiten. Ik weet als geen ander dat dit vaak best wel heel moeilijk is. Misschien een mooie challenge voor het jaar 2017!!
Langs deze weg wil ik jullie een geweldig uiteinde en een heel goed begin wensen...

Tot gauw - Astrid!

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...