Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 augustus 2014

Layout, Kaart of Altered Item Challenge Augustus 2014....

10 Augustus de datum dat wij de challenge van de maand Juli 2014 herhalen, ik begrijp best dat jullie denken - de challenge Juli 2014, hoe ging die ook alweer.

Voor de maand Juli 2014 hadden wij het Wendela Lam project. 
Zoals vele weten, tenminste als je op het forum van Scrapplezier aktief bezig bent dat mijn favoriete scrapster en maatje allertijden "Wendela Lam" is,  helaas niet meer aktief bezig als scrapster!!!
Bij mij is ze niet uit het oog en zeker niet uit mijn hart en ik hoop dat vele dit met mij delen..... Ik laat jullie een aantal van haar geweldige projecten zien, zoals je kunt zien heeft zij een hele aparte stijl "Retro-Vintage-Romantisch" zal ik haast zeggen...alles wat zij in haar handen krijgt veranderd zij in een sprookje...


Wendela kiest voor haar projecten ook specifieke materialen bijv, takjes, gedroogde bloemen,
heel oud boekpapier, gehaakte kleedjes, gesso, crackle, canvas  noem maar op je kan het zo gek niet bedenken of Wendela verwerkt het gewoon.

Voor dat ik bij ScrapPlezier kwam ging ik nog wel eens naar cropdagen en ontmoette Wendela daar ook, zij was toen bezig met een mini album van closetrolletjes....met open mond heb ik naar haar staan kijken het was gewoon niet te bevatten wat zij allemaal kan doen met haar bijzondere handen en inspiratie....het is jammer dat ik daar geen foto's van heb want dan konden jullie zien wat ik bedoelde.

Ik kan uren over haar werk praten maar daar zitten jullie niet echt op te wachten, wij gaan over tot de order van de dag....de Challenge!!!!
Maak een layout, kaart of altered item in "Retro-Vintage-Romantische Stijl" gebruik daarbij de
technieken of materialen die Wendela ook gebruikt....Maar je mag niets namaken!!!!
Wat ik wel toe sta is bijv. de vorm zoals het hart op de foto, maar je design moet compleet anders zijn.

Ons geweldige team heeft hier ook zijn licht over laten varen en kwamen met de volgende uitwerkingen.  

Brigitta : 

Brigitta heeft gekozen om het bij de natuur te houden, gealterde vogelhuisjes, met mondeling past, veel bladnoten muziekpapier, houtnerf papier, raffia kant, vogeltjes vlinders noem maar op....geweldig project!!

Astrid :

Ik heb gekozen voor een mini album van een papierzak, gesso, designpapier, ponsen, touw, diecut, bloem, foto, swirl en dit op bepaalde punten gestikt met de  naaimachine . Met als titel "Sweet Moments"

Tracy McLennon : 

Geweldige uitwerking op het werk van Wendela Lam, in de detail foto's die Tracy heeft mee gezonden kun je goed zien dat het layout tot in de details is afgewerkt.

Annemarie :

Annemarie heeft er voor gekozen om een trommeltje/blikje te alteren, waarbij de materialen gekozen zijn, gesso, touw, tule, kant/lint, bloemen, diecut, bling bling. De mooie zachte kleuren komen geheel tot zijn recht om de witte achtergrond.Zoals je ziet heeft Annemarie heel zorgvuldig haar materialen gekozen en verwerkt, een pronkstuk voor op het tressoir of als cadeau-tje weg te geven aan een goede vriendin!!

Antonia : 

Antonia heeft er voor gekozen om een hoedendoos te alteren met de technieken die Wendela Lam gebruikte, ik laat je een aantal foto's zien waar deze technieken goed naar voren komen.Geweldige details zijn er te zien op deze hoedendoos, een lust voor het oog.


Na deze twee projecten is al heel duidelijk te zien dat zo een ieder de projecten 
van Wendela anders op zijn netvlies krijgt.


Vijf verschillende uitwerkingen van de challenge, mocht je nu geinspireerd zijn geraakt van de challenge en de uitwerkingen dan nodig ik je uit om lekker met ons mee te doen, je kunt je uitwerkingen inzenden tot 6 september 2014.
Bij 5 uitwerkingen gaat ScrapPlezier over tot het uitreiken van een geweldige prijs dus nog een extra reden om mee te doen. 

Heel veel succes, groetjes Astrid en het team van ScrapPlezier. 


3 opmerkingen:

 1. De vorige keer heb ik al vol bewondering naar de creaties gekeken, en ook deze keer valt mijn mond weer open van verbazing. Wat een geweldig mooie creaties en stijl.
  Ik vind 'm wel erg moeilijk. Ben al volop aan het brainstormen geweest, maar kom nog niet tot iets passendst.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn kaartje klaar: http://cre-aartje.blogspot.nl/2014/08/vintage-paris.html is dit de plek om aan te geven dat ik mee wil doen of moet ik de kaart elders linken?
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Aartje, wat geweldig dat jij mee doet met deze geweldige challenge....onder aan het bericht staant een button met add your link als je daar ook jaar kaartje wil neer zetten zijn wij super tevreden....

   Astrid.

   Verwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...