Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

30 augustus 2014

Afscheid.... en een minialbum

Vandaag laat ik jullie mijn allerlaatste project zien wat ik gemaakt heb voor Scrapplezier. Per 1 september verlaat ik het designteam, en ik wil via deze weg Helena, maar ook zeker Astrid bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij om mijn projecten op het blog van Scrapplezier te laten zien. Het was een geweldige tijd en ik hoop zeker contact met jullie te houden in de toekomst! Maar dat zal zeker lukken. Ook bedank ik natuurlijk alle andere (ex) designers voor de samenwerking en inspiratie.

Dan nu mijn clear minialbum!

 Ik behandelde de basis van het minialbum met groene alcohol inkt waardoor hij dus niet meer "helder" is. Dit vondt ik leuk passen bij het papier uit de Base Coat lijn. Alle randjes kregen een stippellijntje van liquid pearls.

Her en der in het album bracht ik met modeling paste de steentjes aan voor een nog wat verweerder effect.
In de pockets 2 tags voor wat kleine foto's of journaling.

Ik moest en zou mijn nieuwe stans gebruiken dus ik maakte een banner van de cutouts. Ook hier weer een pocket maar deze keer van lint gemaakt.

Overal in het album vindt je gestanste vormen van Tim Holtz terug. Zoals hier het mannetje en de snor. De gele tag in de enveloppe en aan de knijper maakte ik met behulp van gele en metallic brons distress paints.
Alle randjes gedistressed met vintage photo distressinkt.


Hier zie je de tag wat duidelijker, gaaf he die druppeleffecten van de paints.


De achterkant hield ik eenvoudig en plat Ik maak de achterkanten van mijn minialbums altijd plat zodat ze fatsoenlijk ergens op een plank of tafel kunnen liggen.

Als laatste nog een closeup van de voorkant zodat je de laagjes kunt zien die ik maakte met chipboard, hout, papier en stickers.


Ik hoop dat jullie mijn album leuk vinden

Groetjes Brigitta


2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...