Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 november 2013

Strand & Zee!

Vandaag wil ik jullie een canvas laten zien. Ik heb ervoor gekozen om de achterkant van het canvas te gebruiken, op die manier kan ik er een mooi tafereeltje in maken.
Ik heb de canvas eerst in de gesso gezet en toen de buitenranden bewerkt met verschillende kleuren distress paints. Die heb ik bespoten met water zodat de kleuren mooi in elkaar over lopen. Daarna met een template en modeling paste wat accenten aangebracht en tot slot met crackle paint wat delen bewerkt.
De binnenkant heb ik gemaakt met een vel van Kaisercraft uit de Duchess Collection, die ik gemat heb op  cardstock. Gestempeld met de mooie stempel uit de stempelset rock pool van Kaisercraft en met een template en modeling paste accenten gezet.


De foto's heb ik aan de randjes wat opgeschuurd zo krijg je een mooi verweerd effect en deels met foam opgeplakt. Het geheel afgewerkt met jute en touw en klosjes en een wensflesje.


Tot slot wat schelpen uit eigen voorraad toegevoegd en met touw een ophangband gevlochten en bevestigd en klaar is mijn Strand & Zee canvas. Een mooi aandenken aan een heerlijk weekendje weg op Ameland.

Creatieve groetjes van Alida.

5 opmerkingen:

  1. Wauw wat heb je dat super mooi gedaan. Je rock pool stempel ben ik ook heel erg jaloers op. Mooie kleuren bij elkaar echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow schitterende canvas Alida, is dit DE canvas waar je het laatst over had??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dank jullie wel en inderdaad Yvon dit is em, met liefde gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...