Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

14 november 2013

December Daily met de papierlijn Santa`s List...

Yes, weer een project klaar voor mijn design werk bij ScrapPlezier. Deze keer een December Daily,
heb er helaas nog niet veel foto`s in verwerkt, de foto`s die erin zitten zijn losjes ingeplakt, zodat ik de goede foto`s er van december in kan doen. Er komen ook niet op iedere dag foto`s maar vooral veel tekst te staan. Het is een lekker vrolijk boekwerk geworden en ben normaal niet zo van de traditionele kerstkleuren zoals rood en groen, maar nu met dat lichtblauw en rosé vond ik dit papier dus wel mooi.

 De voorkant bestaat uit een klein mdf plankje (is van een bestaand album van kaisercraft) voordeel van verhuizen naar boven dan vindt je nog eens wat. op de voorkant heb ik gewerkt met de collectables`s van santa`s list de nieuwe kerstlijn van Kaisercraft waar natuurlijk ook het designpapier van is. Op de voorkant zijn de mini letter stickers van kaisercraft te zien (cherry red) en het bloemetje hoort bij dit takje, waar ik een bloemetje vanaf heb geknipt, dan zit er op de voorkant ene klein stukje washitape, met wat rosé rhinestone`s. sommige items heb ik verhoogd opgeplakt met foamtape die ik soms 1x maar ook soms 2 klagen dik heb aangebracht.

Dan de volgende bladzijde , waar dag 1 begint, designpapier en een vel designpapier met alle getallen van 1 t/m 25 erop. Afgewerkt met wederom een collectable en rode rhinestones. Aan de tag die ik gestanst heb met een oude stans van sizzix heb ik een rood/wit koordje gehangen wat prima past bij dit papier.
Dan heb ik voor dag 2, 3 en 4 een stuk craft cardstock genomen en er een rand aangeponst met de zig zag edger punch van Martha Steward, die nog enkele malen voorkomt in deze DD. Deze bladzijde heb ik gerild op 1/3 en naar binnen gevouwen. Verder weer designpapier en een collectable gebruikt van kasiercarft. Rode, rose rhinestone`s een rood/wit koordje aan de gestanste tag gemaakt, waar een fotocamera bedel aan hangt. Bij dag 4 heb ik nog een brad van een kerstboom gebruikt,waar ik de achterkant vanaf heb geknipt dus de steeltjes zeg maar die door het papier moeten.

Dag 5, 6 en 7. dag 5 is op de achterkant van het stuk craft cardstok gemaakt. dag 6 en 7 zijn weer op een mdf plankje van het freestyle album gemaakt. Afgewerkt met designpapier, en wit cardstock waar dus ook weer de tag uit gestanst is.

 Dag 8. 9 en 10. Wederom afgewerkt met designpapier en wit cardstock, rood/wit koor een kerstboom brad lichtblauwe rhinestones en 2 parelkopspelden. Dag 10 is dus weer gemaakt van een stuk craft cardstock. en de Martha Steward pons zig zag.

Dag 11, 12 en 13. Dag 11 is gemaakt op de achterkant van de craft bladzijde, hier heb ik dus de eerste kerstboom (collectable) op geplakt, toen de 11 met een laag foamtape en de tweede kerstboom heeft dus 2 lagen foamtape die ik op elkaar heb geplakt zo krijg je nog meer diepte in je werk. en weer afgewerkt met veel rhinestones .
Dag 12 en 13 zijn weer gemaakt op het mdf plankje van het freestyle album, designpapier, collectable`s, wit cardstock, rood/wit koord en veel rhinestones.

Dag 14, 15, 16 en 17. spreken eigenlijk weer van zelf, dag 16 en 17 is weer van craft cardstock en de bovenkant is afgewerkt met de zig zag pons van MS.

Dag 18, 19, 20 is gemaakt op de achterzijde van de craft bladzijde, met gestanste tags, collectable`s, rood/wit koord en veel rhinestones, blingbling hoort tenslotte bij kerst.
Dag 21, 22 en 23 is op de laatste bladzijde van het freestyle album gemaakt met designpapier, wit cardstock, rhinestone en een brad kerstboom.

Op de achterkant heb ik dag 24 en 25 gemaakt, met collectable`s, rhinestones en voor nu even ene foto van de kerstboom van vorig jaar. Maar daar komt een foto van de boom van dit jaar in de plaats.

Heb deze december daily ingebonden met ivoor satijnlintgroen iets breder satijnlint boven en onder en dan hangt er een flesje aan met rood/wit koord erin gestopt en een bedel met My Design.


Heb ook veel gebruik gemaakt van een zwarte fineliner om lijntjes te trekken en hier wordt dus ook de volledige tekst mee geschreven.

Hoop dat jullie net zo genieten van het kijken naar mijn december daily als ik het gemaakt heb. Als je er zelf nog ene gaat maken wie weet haal je hier nog wel wat inspiratie uit.

Creatieve Groetjes Yvon...

6 opmerkingen:

 1. WoW.....geweldig Yvon!!!!
  maar wat een hoop werk, maar het album mag er wezen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig wat een schitterend dd, heel erg mooi, ik blijf kijken, toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooi album heb je gemaakt Yvon, echt helemaal toppie !!
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wauw! Wat is dit mooi gemaakt zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijsgaaf project!

  Gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...