Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 oktober 2013

Hieperdepiep Hoera !!

Op 9 oktober wordt Helena, 50 jaar !! Reden voor een feestje en daar horen natuurlijk slingers bij. In de scrapwereld hebben ze daar een leuk woord voor;  ‘banner’ en daar heb ik er één van gemaakt. Als je hem opelkaar vouwt, kan hij gewoon in een envelop, dus Helena, nog even wachten, maar dan komt ie eraan !


Het papier dat ik voor de ‘banner’ heb gebruikt is wederom van Kaiserkraft Hey Birdie (hetzelfde papier dat ik ook gebruikt heb voor het miniboekje in stolp. De verschillende vlagjes heb ik met de silhouette uitgesneden. De basis is roze cardstock en het dessinpapier heb ik erop geplakt. Het papier is op zichzelf al druk genoeg, het heeft niet zo heel veel nodig. 

Op de H heb ik een vlinder gedaan, alleen het lijfje vastgeplakt zodat de vleugels mooi los komen te liggen. De vlinder is gemaakt van een stans van Cheery Lynn – Exotic Butterflies small#2. Zo’n prachtig gedetailleerde stans, echt super ! ik heb hem bruin gemaakt met distress inkt – Walnut  stain. Op het lijfje heb ik een rhinestone geplakt. De roze bloem komt ook uit de winkel van Helena. Ze heeft er zoveel. Op de E heb ik ook een bloem geplakt.

Op de L heb ik wat vogeltjes uit het papier geknipt en met dikke tape op het vlaggetje geplakt. Ook hier weer een bloem erbij. Op de 2e E heb ik een slingertje gemaakt met het fijne touw uit de winkel en restjes papier, met daarop zo nu en dan een rhinestone. 

Op de N heb ik nog een vlinder geplakt en een bloem. Uit het papier heb ik weer een vogeltje geknipt en deze heb ik er met dikke tape opgeplakt. Deze vlinder is ook zo mooi !
Op de A heb ik ook weer een bloem geplakt.
En dan tenslotte de 50. Ik heb een figuur gebruikt uit een vel van deze mooie lijn. http://www.scrapplezier.nl/webshop/products/Hey-Birdie-%252d-Hotfoot-%252d-KaiserCraft.html
Hierop heb ik een ‘50’ geplakt en dit keer een vlinder uitgestanst van de wat kleinere vlinderstans. Ook op deze vlinder heb ik rhinestones geplakt.

Ik hoop dat jullie de banner leuk vinden en dat Helena overspoelt wordt met allerlei leuke kaarten voor haar 50e verjaardag !!

Groetjes,
Wiebine.

Hier nog even alle materialen op een rij;
Stans; Cheery Lynn – Exotic Butterflies small
Touw; string/burlap groen

9 opmerkingen:

 1. wat een prachtige slinger
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend mooie slinger en daar zal Helena vast heel blij mee zijn.
  Prachtig gemaakt en leuk bevestigd met die strikjes.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooi Wiebine,
  Ik ben alvast blij. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig wat een mooi project en dat is voor Helena echt een feestje om te ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. `Zoals ik al zei Wiebine ene geweldig project wat je gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi geheel heb je ervan gemaakt!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi resultaat zeg. Heel feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...