Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

2 september 2013

Ribe

Het laatste (gast)DT werk van Miriam alweer, Miriam bedankt voor je mooie projecten die je voor ScrapPlezier hebt gemaakt.

Net als alle andere DT-leden heb ik ook een half vel designpapier in mijn DT-pakket gekregen van Helena, met de opdracht om met dit halve vel designpapier een layout te maken. Ik mocht geen gebruik maken van andere designpapier maar mocht wel gebruik maken van o.a. cardstock, chipboard, stansjes en embelishments. Het was even bedenken hoe ik dit ging aanpakken maar uiteindelijk is het me gelukt.

Ik heb als basis craft cardstock gebruikt en omdat het halve vel desingpapier dubbelzijdig was heb ik dus gebruikt gemaakt van beide zijdes.Verder heb ik een strookje cardstock gebruikt en deze heb ik eerst bewerkt met een rand pons van Martha Stewart.Daarna heb ik de layout afgewerkt met een paar bloemetjes, een boom en een gedeelte van de rhinestone flourish. De titel heb ik gemaakt van een thickers alphabet. 

Groetjes Miriam

3 opmerkingen:

 1. mooi gedaan en wat een leuke uitdaging is dit toch, Miriam bedankt voor je inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi om te zien... mooie layout!
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je dames.Ik vond het ook leuk om het te doen.Zal de komende dagen nog even de kaartenchallenge en m'n laatste layout op mijn blog zetten.Ik ben weer aan het werk en ben er nog niet aan toe gekomen vandaar.

  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...