Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

30 september 2013

Ode aan mijn moeder

Vandaag is het precies 12 jaar geleden dat mijn moeder plots overleed, aan een acute hartstilstand. Ook al ben ik dit weekend weg en kom vandaag pas terug. Mam, ich dink nôg eêdere daâg aan dîch en met mîen gedachte bîn ich altijd bej dich. Dit blijven moeilijke dagen en helaas wordt het gemis met het verstrijken der jaren erger i.p.v minder.

Daarom heb ik dus voor vandaag een ode aan mijn mijn moeder gescrapt als DT werk voor ScrapPlezier. Mother: a special word for Love is de titel van deze lay out.

Gebruikte materialen: 1 vel design paper van In the attic van Kaisercraft, die cuts van deze lijn, polaroid frames van Kaisercraft, houten embellisments hartjes, mensen en camera, twine in rood en bruinstempelset van Kaisercraft en bruine inkt.

De bovenkant heb ik bewerkt met een randpons van EK succes, maar dat kan met iedere willekeurige randpons, maar vond deze goed passen bij het papier en de foto`s. Daaronder heb ik een groene strook papier van "in the attic" aan de achterkant van de lay out geplakt. De klok is met 3d tape opgeplakt, zodat hij mooi naar voren komt. Verder zijn alles randen afgewerkt met de bruine inkt.

 Om de 2 foto`s heb ik een polaroid frame van Kaisercraft gedaan paste eigenlijk net niet, maar aangezien de oude foto`s nog met een wit randje waren vond ik dit niet storen. Op een frame heb ik onder een restje kant geplakt, om het geheel nog wat ouder eruit te laten zien. Op dat randje staat een houten vrouwtje wat ik iets bruin heb gemaakt met inkt. Rechtsboven heb ik een die cut van de serie in the attic gebruikt met een geschreven tekst en een houten hartje, ook weer met inkt bruin gemaakt.

 De knopenstrook is een strook van een vel papier van "in the attic", het groene kastje is een die cut en de telefoon die erop staat is uit een stuk papier geknipt. Dan een houten camera, die wederom met bruine inkt is bewerkt en linksonder weer 2 houten vrouwtjes die met bruine inkt zijn bewerkt.

De tekst is gestempeld met een mooie letter stempelset van kaisercraft, met bruine inkt, waarmee de hartje ook zijn bewerkt. In de linkerhoek zijn nog enkele die cuts met 3d tape opgeplakt zodat er een speelse hoogte ontstaat in mijn werk.

Creatieve Groetjes Yvon...

4 opmerkingen:

 1. Mooi layout ter nagedachtenis aan je moeder......de tekst (volgens mij een stempel) vind ik geweldig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige layout met foto's van je moeder Yvon, leuk hoe je die randpons hebt gebruikt,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi gemaakt en mooie gedachte Yvon!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...