Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

26 augustus 2013

M & R ..... Mixed Media Project made by Brigitta!!!!

Voor mijn project van vandaag besloot ik weer een layout te maken met een "mixed media" achtergrond op geribbeld karton.
 Ik begon met mijn pagina relief te geven door met gesso en een stencil de vierkantjes aan te brengen. Het stencil er op laten liggen en direct met een leuke kleur ook sprayen op enkele plaatsen. Hierna even drogen. Toen ben ik met gel medium over een aantal van deze vierkantjes gegaan en bij andere gaf ik eerst kleur aan met inkt voordat ik er met de gel over ging. Dit alles met het stencil op je pagina dus.
Ook bracht ik kleur aan op de achtergrond met pan pastel, simpel door dit met mijn vingers erop te wrijven. Met de pan pastel maakte ik ook embellishments (de zeshoekjes) door middel van stempelen met versamark en dan de pastels erover aanbrengen met een sponsje. Nog wat distressen met distressinkt langs de randjes en je hebt een leuke embellishment.
Nadat ik mijn compositie met papier, foto's en nog meer embellies had gemaakt stempelde ook nog op de achtergrond en bracht ik her en der glossyaccents aan. Tevens highlighte ik nog wat vierkantjes met goud verf.
Ook de kleine gele papieren bloemetjes in de clusters maakte ik eenvoudig zelf door met watervaste inkt te stempelen op boekpapier en deze hierna met dylusions te sprayen en wat accenten met een witte gelpen te zetten. Uiteindelijk over de hele layout nog gesponst met gesso voor nog wat extra structuur en zodat de randen van de foto niet te " hard" zijn.

Gebruikte materialen: Papier Pennyroyale Anne, Caroline en Evelyn,String burlap pink, 
Glossy accents, Ranger studio medium multi matte,
Distressinkt worn lipstick, 


5 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...