Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 juli 2013

Purrrrrrsonality!

Ook in mijn laatste designteam pakket van Helena zat een half vel dessinpapier van Kaisercraft 'Just Believe Collection' met de opdracht om met dit papier te werken en alleen embellisments enzo toe te voegen, maar geen ander dessinpapier. Wauw, dat was wel even broeden, maar uiteindelijk heb ik er dit van gemaakt.
De basis is een vel wit cardstock, met 3 verschillende kleuren distress stains en een brayer heb ik de ondergrond gekleurd. Deze techniek gebruikt Tim Holtz deze maand bij zijn tag en het geeft een heel gaaf effect. Met een template en distress inkt heb ik de rondjes her en der aangebracht, daarna nog een keer met modeling paste. Ook het dessinpapier heb ik hiermee bewerkt en daarna met de randjes gedistressed en iets aangezet met bruine inkt. Door met foamtape sommige elementen op te plakken ontstaat er diepte in je LO. Finishing touche met washi tape en een randje en klaar is mijn LO.En vinden jullie ook niet dat Grover een echte Purrrrsonality is?

Creatieve groetjes van Alida.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke elementjes heb je gemaakt en de lay-out is dan ook heel mooi zo. Pracht foto met titel en de foto randje mooi geschuurd geeft ook al een leuk effect.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Gave layout Alida!! Een echte purrrrrsonality hoor!! Zowel kat als lo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt super gedaan Alida, had hem al gespot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig de manier waarop jullie prachtige lo's maken met een half vel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dank jullie wel, ik word er wel een beetje verlegen van....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk gedaan Alida! Het lijkt me inderdaad geen makkelijke opdracht, maar je hebt ze prima volbracht volgens mij :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...