Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

14 juli 2013

Kadoosjes!

Vandaag eens wat anders dan een LO, 2 mooie doosjes om iets in cadeau te geven, oftewel kadoosjes!
Ik heb de beide doosjes gesneden met mijn elektrische snijmachine, maar je kunt ook op internet allerlei patroontjes downloaden en het zelf snijden. Ik heb het mooie papier van Kaisercraft 'Tea at Elsies' gebruikt, omdat het dubbelzijdig is kun je alle kanten op.

Het eerste doosje ga ik gebruiken om cadeau te doen aan een vriendin die gek op thee is, ik heb het doosje gevuld met theezakjes en het bedeltje van een theepotje past daar goed bij. In het glazen flesje zit een briefje met een persoonlijke tekst, met een stukje touw heb ik het vastgemaakt. De rozet is afgezet met zilveren rhinestones en deze heb ik ook rondom de onderste rand geplakt als bloemenhart. Aan de achterkant heb ik een tag gehangen waar nog een extra felicitatie op geschreven kan worden. Een kantje erdoor en je hebt een heel leuk persoonlijk kadoosje.Dit tweede doosje is meer een geld/cadeaukaart envelop. Ik heb er een biesje van papier op geplakt en een rozet met touwtjes eronder en 2 houten poppetjes erop. Die houten embellisments zijn zo schattig en in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het envelopje ga ik gebruiken voor een trouwdag.
Ik hoop dat ik jullie weer op ideetjes heb gebracht wat je allemaal met het mooie papier van Kaisercraft kunt doen. Bedankt voor het kijken en tot een volgende keer.
Creatieve groetjes Alida.

4 opmerkingen:

 1. allebei heel erg mooi

  groetjes,Marika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kado doosjes zijn dit en zo leuk dat doosje met theezakjes en bedel en grappig flesje met persoonlijke tekst.
  Super hoor!
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...