Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 juni 2013

You've got mail!

Op het gezellige forum van ScrapPlezier houden we regelmatig allerlei leuke activiteiten en natuurlijk ook swaps. Een van die swaps wil ik vandaag graag met jullie delen. De mail art swap, dit is het pimpen van een envelop en een mooi kaartje erbij en op die manier maak je een ander blij met heel mooie art post, mail art dus. De afgelopen maanden zijn er zulke mooie mail arts voorbij gekomen dat ik die graag wil laten zien.
Joukje bijt het spits af, zij heeft deze mooie en liefdevolle mail art gemaakt, wat een mooie kleuren en vlakverdeling he?
Ook de mail art van Wiebine is net als van Joukje helemaal gestempeld en opgepimpt, prachtig met al die verschillende templates op de achtergrond.
Henriette maakt geweldig mooie kaarten en ook mail arts, vaak in vintage stijl, zo mooi en een feestje om dit in je brievenbus te vinden.
De mail arts en projecten van Esther kenmerken zich meestal door de frisse en vrolijke kleurtjes en natuurlijk is deze mail art ook helemaal gestempeld.
Henriette2 (hoe hou je ze uit elkaar he...) heeft het stempelwerk gecombineerd met ingekleurde stempels (het zijn net echte plaatjes....) en op het kaartje echte knoopjes. Ook een waar kunstwerkje.
Ik hoop dat jullie net zo genieten van deze mail arts als ik en misschien doe je inspiratie op of heb je zin om ook een keer mee te doen met een mail art swap. Dat kan via het gezellige forum van ScrapPlezier.
Creatieve groetjes van Alida.

9 opmerkingen:

 1. wat een geweldig mooie projecten hebben jullie gemaakt dames, super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn allemaal prachtig.....leuk om te maken en vooral om te krijgen.....zo leuk!!!!! Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er wel heel erg leuk uit, al die mail arts bij elkaar.......super gaaf!!! De "plaatjes" die ik heb gebruikt, zijn stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops sorry Henriette, ik pas het gelijk aan...., maar wel een compliment, want ze lijken zo uit een tijdschrift te komen en zijn toch handmade.

   Verwijderen
 5. Wat zien ze er allemaal ontzettend leuk uit meiden,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er allemaal prachtig uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige creaties hebben jullie gemaakt. Super!
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...