Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 april 2013

Summer Time van onze Gastdesigner Brigitta.......


 

 
Toen ik mijn Dt pakket van Helena ontving en daar het heerlijke zomerse Offshore papier van  Kaisercraft in aantrof, kon ik niet anders dan een zwembad layout maken.
De foto is er een uit de oude doos, Cas met zijn vriendje Jeremy toen ze ongeveer 1 jaar oud waren. Zo schattig!
 
Ik begon mijn layout met het bewerken van de achtergrond. Dit deed ik met een mask en gesso waarna ik het papier sprayde met 2 kleuren sprayinkt. (Dylusions en Glimmermist) Het reliëf komt dan mooi naar "boven".
 
 
De basis voor de foto zijn banners die ik knipte van het offshore papier tezamen met strips washitape.  De golven boven de banners komen ook uit het dessinpapier van Kaisercraft, en ook deze zijn besprayed met glimmermist.
 
 
Hierna voegde ik embellishments toe, waarvan een aantal diecuts van stansen die ik van Helena ontving. De klok van Tim Holtz, vlinders, hartje en flourishes van Cheery Linn Design en ook de leuke tags achter de foto. Wat bloemetjes, pareltjes, nietjes en rub-ons maakten de lo af.
 
 
Gebruikte Materialen :  Offshore papier Swell, Offtide, White cap, Ripple, en Breaker, Offshore rubons coloured, Sizzix Tim Holtz big die Wheatered Clock, Stansen Cheery Linn mini fancyful flourish, exotic butterflies, heart to heart doily Tag stans?, Stempel Miss Match clear bingo cards, Bloemen Green Tara, kleur blauw, Kaisercraft pearl strip brown, Mayarts string burlap navy & Washi tape blue mosaic.

3 opmerkingen:

 1. Layout is TOP!!!
  Met name het reliëf vind ik geweldig!!!!
  gebruik je daar een mal voor.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige LO heb je weer gemaakt Brigitta, super hoe jij achtergronden durft te bewerken met gesso en inkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel dames! En idd Astrid,een mal in combinatie met gesso of modelingpaste gebruik ik voor het relief te maken. moet je echt eens proberen, stelt niks voor! Een kind kan de was doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...