Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

2 april 2013

Made with Love!

In mijn laatste designteam pakket van Helena zat een heerlijke roze papierlijn van KaiserCraft, 'Made with Love', met allemaal schattige hartjes. En die heb ik gebruikt om een glazen pot te pimpen die nu dienst doet als spaarpot.
De pot is bekleed met verschillende papiertjes uit deze papierlijn. Hier en daar heb ik wat hartjes uitgeknipt en gestanst en die weer opgeplakt. Verder heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van de mooie hartjes die gemaakt zijn met de cheery linn stansjes. Wat twine en een bedeltje maken het geheel af.
De tekst is met rub ons op het papier gezet, KaiserCraft heeft veel mooie teksten als rub ons die je makkelijk kunt verwerken.
Langs de bovenrand heb ik wat verschillende washi tapes gebruikt, die mooie doily rand is ook een washi tape, is het geen schatje? Daaroverheen voor de afwerking nog een stukje kant geplakt en de bovenkant beplakt.

Met ditzelfde papier heb ik ook nog een mooie romantische kaart gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om het design papier te gebruiken voor zowel de binnen als de buitenkant van de kaart.
Het hart is uitgeknipt uit het papier, het leende zich zo mooi hiervoor. Daarachter weer zo'n schitterende doily van cheery linn. En voorop zit nog een doily, dit is een kleintje waarop ik de tekst heb gestempeld. Ook hier kwam dit washi tape goed van pas.


En toen was dit vrolijke papier nog niet op, dus heb ik er nog een klein boekje mee bekleed. Ik heb er bewust voor gekozen om op dit boekje niet met diepte en embellisments te werken, omdat ik het mee wil nemen in mijn tas voor aantekeningen onderweg.
De achterkant ziet er zo uit.
Langs de randjes heb ik washi tape verwerkt voor de stevigheid en gewoon omdat het leuk is. Binnenin heb ik nog een hartje met washi tape bekleed en opgeplakt, dat geeft ook een leuk effect.
Is het geen geweldige papierlijn wat zich voor heel veel dingen leent deze lijn van Kaisercraft?
Creatieve groetjes van Alida.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende pot heb je gemaakt, mooi ook met die washitape erbij, blijft super spul die washitape.

  Wat ene heerlijk romantische kaart en super mooi notitieboekje om mee te nemen altijd handig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie spaarpot heb je ervan gemaakt.
  ERg leuk van kleur en schattige details.
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In 1 woord Prachtig Alida!!!
  Mooie kleuren, leuke details, leuke cadeau-tjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie projecten Alida! Je blik is een topper!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...