Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

24 april 2013

Kaartensketch #10 en natuurlijk de winnaar van #9

En jawel ook deze maand hebben we weer een top 3 en een winnaar. De top 3 bestaat uit Jacqueline, Esther en Nellie. Het was erg moeilijk, maar de winnaar van de kaartenchallenge 9 is geworden: Jacqueline. Gefeliciteerd met het behalen van de 1e plaats Jacqueline. Wil je even contact opnemen met Helena over je prijs via info@scrapplezier.nl, natuurlijk mag je ook deze blinkie op je blog zetten. Dames van harte gefeliciteerd met jullie top 3 notering en Jacqueline proficiat met het winnen van de 1e prijsOmdat Yvon nog in 'de lappenmand' zit en niet achter de pc mag plaats ik deze maand de nieuwe kaartensketch die natuurlijk wel door Yvon is gemaakt.


Wat een mooie sketch is het he? Zo leuk met die al die hoekjes en blokjes en rondjes, een sketch waar je heel veel kanten mee op kunt. We hopen dat er weer voldoende deelnemers zijn zodat er weer een prijs uit gaat (bij minimaal 5 deelnemers sponsort Helena een prijsje). Je mag je inzending plaatsen tot 21 mei 2013. Plaatsen doe je via een directe link van je blog bij MR. Linky (zie onderaan dit blogbericht).
Onze (gast) designteam leden hebben natuurlijk ook weer met veel plezier aan deze leuke sketch gewerkt en die hebben er dit ter inspiratie van gemaakt.

Brigitta, onze gast designer was zo enthousiast over de sketch dat ze er gelijk 2 mooie kaartjes mee maakte. Een staande en een liggende variant.Abigail, onze buitenlandse gast designer Abigail maakte er een heerlijke groene kaart van met knoopjes en een klosje.


Yvon heeft zelf ook in stapjes deze schitterende kaart gemaakt, wat super dat het je gelukt is Yvon en dat je ons ook deze maand kunt inspireren.

Alida heeft een verjaardagskaartje gemaakt met de school lijn van Kaisercraft, class act.

We hopen op veel inzendingen en creatieve uitspattingen van jullie. Veel plezier met deze mooie sketch en je uitwerking kun je hieronder linken.

Creatieve groetjes van Alida en het designteam van ScrapPlezier.

1. Jacqueline DH 4. lenie
2. Sylvia 5. Esther
3. Jane 6. Els

3 opmerkingen:

 1. Geweldige uitwerkingen weer op sketch no. 10!!!!
  zo verschillend en allemaal terug te halen in de sketch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk, ik ben er helemaal blij mee! Ga me ook dit weekend over de nieuwe sketch buigen!

  gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen gefeliciteerd met de top 3 nominatie en Jacqueline natuurlijk met je prijs mooie top 3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...