Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 maart 2013

Shabby family!

Ik ben al een hele tijd bezig om mijn jeugdfoto's opnieuw te scrappen in een heerlijk roze meisjes album. Deze LO is daar een onderdeel van. Het is een foto van ons gezin en dat 'lieve meisje' met dat lange haar, dat ben ik.
Dit keer heb ik gekozen voor een mixed media LO, heerlijk aan de klieder met gesso, verf en dylusions ink spray. Het prachtige papier is van KaiserCraft en het is uit de mooie lijn 'Secret Admirer'. Voor mijn roze meisjesboek was het papier net iets te groen, dus dat heb ik met gesso, verf en templates wat rozer gemaakt.

De randjes van het papier heb ik gedistresset en hier en daar gescheurd en omgekruld, daar zit dan weer een ander papiertje achter. Uiteraard zijn alle randjes bewerkt met een buine distress inkt. Ook de foto is gedistresset, deze foto is een kopie van het origineel, ik zou het niet zo gauw met een originele foto doen. Maar tegenwoordig scan je de foto's makkelijk in en dan laat je ze gewoon nog een keer afdrukken. De vlindertjes zijn uitgeknipt en hebben een laagje glossy accents gekregen.

De doily is gekleurd met verschillende kleuren dylusions ink spray en ook de bloemetjes zijn hiermee gekleurd. Ik werk vaak met neutrale bloemetjes, die kun je dan zelf in alle gewenste kleuren maken. Eroverheen zit een glans van glimmermist.

De letters heb ik uit vilt gestanst en ook weer iets aangezet met bruine distress inkt. Hier en daar heb ik de bijpassende stempels van KaiserCraft gebruikt.
Dat was het weer voor vandaag, een shabby vintage LO met niet alleen shabby papier, maar ook heerlijke shabby vingers toen deze LO klaar was.
Creatieve groetjes van Alida.

5 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf layout Alida, die doiley's, je hebt ze bewerkt....top!!!!
  Onwijs mooie kleuren en wat een leuke foto...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super geweldige LO Alida, mooie details, kleuren en die foto o, zo super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Alida

  Wat een supermooie layout heb je gemaakt!
  Prachtige kleuren en de bewering wauw!

  fijnepaasdagen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk, dank voor jullie lieve reacties ladies.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...