Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 februari 2013

FUN van (g) designer Wiebine


Fun

Een foto van Gerrit, gemaakt tijdens onze wintersportvakantie vorig jaar. Het is zo heerlijk om daar te zijn, lekker skiën en genieten van het zonnetje, de mooie blauwe luchten en van elkaar !


Het papier dat ik heb gebruikt is van Kaiserkraft – uit de Shaken not stirred collectie
Het hart dat ik rechtsboven heb geplakt is van CheeryLynn, de Heart to Heart doily.
Het washi tape komt uiteraard ook uit de webshop, ik had ze de vorige keer ook op mijn kaart en geld-envelop gebruikt, het past er zo mooi bij.en er zijn zo veel verschillende, er is altijd wel één die bij jou papier past en er loopt nu ook nog eens een leuke aanbieding !
Het grijze papier heb ik met distress inkt (weatheredwood)  en een template bewerkt. Ik heb mijn silhouette ook weer eens uit de kast gehaald en hier het fototoestel en het ‘fun’ embellishment mee uitgesneden. Het rondje op het fototoestel is van de embellishments die bij het papier horen.

Dit is mijn laatste werk als gast DT-er bij Scrapplezier. Ik mocht dit in januari en februari doen en vond het ontzettend leuk ! ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren en wens de andere gast DT-ers ook heel veel plezier !!
Bedankt voor deze kans Helena en heel veel succes met je winkel, maar dat gaat zeker goed komen. Ik blijf jullie in ieder geval volgen,

groetjes,Wiebine

Wiebine, bedankt voor je inzet en mooie werkstukken, namens alle dt-leden en Helena natuurlijk.

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig layout Wiebine, de kleuren van de foto komen heel goed overeen met de kleuren van het designpapier!!!

  Wat gaat de tijd hard he....de twee maanden zijn alweer om, ik wil jou ook onwijs bedanken dat ik met jou heb mogen werken en al die inspiratie TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs mooi lo Wiebine, jammer dat je 2 maanden alweer om zijn we hebben van je werk genoten.
  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende LO!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi strakke LO Wiebine, dank je wel voor je inzet en ik vond het leuk om met je samen te werken en ik blijf je natuurlijk volgen op je eigen blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk heb je ons geínspireerd! Je hebt echt onwijs mooie projecten gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...