Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 november 2012

Batavia!

Toen ik de geweldige nieuwe papierlijn van KaiserCraft Periwinkle voorbij zag komen moest ik die gewoon hebben. Het papier is eigenlijk te mooi om te verknippen, maar dat heb ik toch maar gedaan voor deze LO.
De basis is een vrij rustig vel uit deze serie, daaroverheen heb ik een blauw vel gesneden en geplakt. De achterkant van dit vel is ook heel erg mooi, dus de restjes van de randen heb ik nog bewaard.


Drie hoeken van het baisvel heb ik extra accenten gegeven met een template en bruine distress inkt. Op die manier kun je je eigen 'draai' en kleur geven aan je LO. Achter de foto van de Batavia zit het entreekaartje en daar kun je eventueel ook nog wat 'hidden journaling' kwijt. Op een paar hoekjes heb ik een sticker geplakt van het bijbehorende stickervel uit de serie.


Ik heb 2 foto's aan elkaar gemat op een bruine achtergrond. Dit was een teksttag en die was niet lang genoeg, dus daar heb ik een vel papier aan vastgeplakt. Het klosje en het touw vond ik wel heel stoer staan bij deze LO en tegelijk maskeren ze een beetje de overgang tussen de 2 foto's. Langs de rand van deze bruine mat zit een strookje restpapier waar de naam van de papierlijn op staat.
De titel komt uit een vel van de paperpad en is met 3D tape iets verhoogd opgeplakt. Uiteraard zijn alle randjes geinkt met een bruine distress inkt.
De letters van de titel zijn van chipbord en gekleurd met een bruine paintdabber. Deze keer heb ik er voor gekozen om de letters met glossy crackle accents te bewerken. Dat geeft een mooi verweerd effect en dat vond ik wel passen bij deze stoere LO.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en ik hoop je ook een beetje te inspireren om met dit geweldige papier aan de slag te gaan.
Creatieve groetjes van Alida.

5 opmerkingen:

  1. Mooie lo Alida! Heel leuke achtergrond met de kippengaas mal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks en dank jullie wel voor de complimenten, het is dan ook een fantastische papierlijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi geworden, leuke foto`s ook bij dit super mooie papier

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...