Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

6 juli 2017

Kerst met Caroline.......


Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtige Kerst Kaart, om precies te zijn vieren wij Kerst 2017 over 5 maanden en 20 dagen. Dus laat de inspiratie maar vloeien want het is tijd om aan je collectie Kerst kaarten te beginnen!!!

Voor de basis heeft Caroline rood cardstock gebruikt, de tweede layer van deze kaart is een stuk dessin papier die iets kleiner is dan de basis uit de collectie van Birdsong P242 Wing Tip. In de rechter bovenhoek is een stuk niet vast bevestigd maar is daarin tegen omgevouwen, daar achter bevindt zich een stukje dessin papier met een andere print uit dezelfde collectie. Daartussen heeft Caroline een tag bevestigd met een gestempelde tekst. In het midden van de kaart bevindt zich een cirkel waarvan de rand net gestikt lijkt, deze stik lijn is aangezet met een marker. Daarop bevindt zich een kerstboom deze kerstboom komt uit de 3D collectie van Marjoleine Zweed.

Wat een schitterende Kerst kaart, het is nog niet eerst kerst maar het begint bij de meeste mensen al aardig te kriebelen om aan de slag te gaan. Ik zou zeggen wat let je het is er nu het weer voor en tijdens de vakantie periode heb je er ook prima de tijd voor!!

Bedankt voor het kijken en tot de Top 3 van onze Kaarten Inspiratie Challenge #30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...