Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 juli 2017

Bedankt en Tot Ziens Caroline van Sluis.......

Vandaag Caroline haar laatste blogpost op het blog van Scrapplezier, vreselijk om afscheid te moeten nemen van een schitterende designer die zo veelzijdig is!!! Een wel bewuste keuze die wij natuurlijk respecteren.
Vandaag deelt Caroline haar laatste project met ons en die mag er zeker wezen!!!

LollyPop.........


Caroline heeft dit project speciaal gedesigned naar aanleiding van de verhuizing van haar dochter en schoonzoon die precies vandaag zal gaan plaatsvinden. 

Voor dit design heeft Caroline gebruik gemaakt van Fudge Sundau, French Vanillla, Rasperry Tart en het effen bruine papier van DS201| Heiress (designpapier), kant en tule, stans van Marianne Design, stempel van Joy!Crafts, bloemen zowel papieren als stoffen.


Wat een prachtig afscheidsproject en een pronkstuk in het nieuwe huis van jouw dochter en schoonzoon Caroline. Ik wil jou namens het team van Scrapplezier onwijs bedanken voor alle projecten die jij voor ons maar ook voor onze volgers gemaakt en gedeelt heb. Ik wil jou namens het mezelf en het team Heel Veel Succes wensen met alles wat je in de toekomst gaat doen. Wij hopen dat jij snel meegaat doen aan onze challenges want wij willen zeker blijven genieten van jou projekten!!!


3 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...