Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

8 maart 2017

Kerst 2017 met Caroline..........

Het is 8 maart 2017 nog 292 dagen en dan staat de kerst weer voor de deur!! Voor de meeste scrappers onder ons is dat nog geen reden om nog niet te beginnen aan een collectie kerstkaarten anno 2017. 

Caroline neemt jullie vandaag dan ook mee in de wereld van Kerst 2017 en hoe...vandaag laat zij aan ons zien een prachtige kerstkaart met een zeer bijzonder uiterlijk.


Deze kaart is gedesignd met een wat oudere kerstlijn van Kaisercraft, maar doet zeker net onder aan de nieuwere collecties. 


Zowel de buitenkant als de binnen is voorzien van dit prachtige kerstpapier, zoals jullie kunnen zien heeft Caroline gebruik gemaakt van een prachtige sterrenmal die uit de collectie van Noor!Design afkomstig is. De ronde jounaling is zeer toepasselijk bij de foto die midden in het hart van deze sterrenkaart is bevestigd.


Een prachtige kaart maar boordevol inspiratie voor Kerst 2017!!

Bedankt voor het kijken en tot 10 maart en ik hoop dat jullie dan massaal aanwezig zullen zijn. 10 maart lanceren wij een nieuwe challenge en zullen Cathy en Deb hun eerste DT project aan ons laten zien.

1 opmerking:

  1. Wow Caroline, this is an absolutely stunning card. I wish I was such a great card maker. thank you for the inspiration
    Deb xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...