Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

26 februari 2013

Sleepy!

Een tijdje geleden heb ik naar aanleiding van een sketch een LO van onze waterschildpad Sleepy gemaakt. Sleepy ontwaakt meestal in maart uit haar winterslaap en dit jaar is ze in oktober weer in winterslaap gegaan. Het blijft altijd spannend of en wanneer ze weer wakker gaat worden.

Ik heb gebruik gemaakt van het mooie papier van Kaisercraft Charlottes Dream Collection. Dit heb ik aangevuld met wat groen cardstock. De randjes van het papier zijn aangezet met bruine distress inkt.
Met de chicken wire template heb ik met bruine en groene distress inkt het 'gaas' gesponst. Geweldig vind ik dit template, ik gebruik het erg veel, geeft net een beetje extra diepte. Ook met gesso en modeling paste is dit template mooi.
De foto is dubbel gemat en met 3D tape wat verhoogd opgeplakt. De letters zijn uit chipbord gestanst en daarna nog een keer uit groen cardstock, hieroverheen heb ik een laagje glossy accents gedaan. Onder de letters zit een reepje open stof, deze was ecru en die heb ik met groen en bruine distress inkt wat shabby gemaakt.

Op de tag onder de foto staat de journaling. Aan de verschillende tags heb ik een touwtje gedaan en die ook iets aangezet met distress inkt.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn LO vinden en ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor je eigen werk. Bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.
Creatieve groetjes van Alida.

6 opmerkingen:

  1. mooie layout Alida, en wat een leuke foto van je schildpad (wij hebben er ook 2, maar die staan binnen) die chickenwire template heb ik ook, zo leuk om mee te werken,
    groetjes,
    Wiebine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie lo Alida, mooie details en de kleuren passen perfect bij de foto.

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat een pracht layoput is dit.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie lo
    Knap om het zo op de foto te krijgen.

    Groetjes
    Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat is inderdaad een kunst op zich Helene, de ene keer lukt het ook beter dan de andere keer.

      Verwijderen
  5. Mooi layout Alida....de achtergrond vind ik geweldig...mooi gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...