Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 februari 2013

Oude single wordt hanger

Heb deze keer gekozen om een oud singeltje te pimpen voor ScrapPlezier, (dit kan Dylan namelijk niet in zijn zak stoppen zodat het uitgewassen wordt.) gewoon dus een oud plaatje wat je niet meer draait of van de kringloopwinkel.
Heb gekozen voor het kaisercarftpapier Pickled Pear, een mooie beetje vintage achtige lijn. Maar waar je zoals je ziet ook mooi moderner mee kan scrappen i.p.v . alleen vintage. Bijna alle hoeken van het papier heb ik afgerond omdat de single ook rond is is dat mooier dan rechte hoeken. Een mooie zwart wit foto van Dylan en Caroline erbij gezocht en dit is het resultaat.


Details van de single voorkant.

 

Achterkant van de single, wat dus leuk is het zijn beide muziek fanaten, ze zijn vrijwilliger bij de bosuil (muziekcentrum waar bands optreden) en bij Nederweert Live, waar Caroline zelfs bestuurslid van is) dus een single, muziektape het kon niet beter.


 Details van de achterkant.Gebruikte materialen; oude single, papierpaperpaddie cuts en stickers van Kaisercraft Pickled pear, rhinestone Love,  rhinestone zwart, twine zwarttwine ivory 2mmwashitape Musicpons ek succes,zwart inktblokje, foamtape, de rondjes zijn geponst uit een vel papier van de paperpad.

Creatieve Groetjes Yvon.......

8 opmerkingen:

 1. Gaaf project is dit geworden Yvon! echt super leuk om zo op vinyl te scrappen. Mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig wat een leuk idee, je bent supercreatief jij. Het blijft prachtig papier en je hebt er weer wat moois van gemaakt en dit is behoorlijk waterproof toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gaaf idee!! Hij is prachtig geworden!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...