Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

8 januari 2013

Theekistje!

Met het geweldig mooie papier van Kaisercraft Pickled Pear heb ik een theekistje gepimpt. Het houten theekistje had ik al een hele tijd in huis en daar heb ik dit van gemaakt.
Ik heb eerst het hele kistje in de gesso gezet, daardoor hecht het papier beter en heb je een mooie egale ondergrond. Alle zijden zijn beplakt met 3 verschillende vellen papier uit de lijn Pickled Pear.
 
 
 
 
Voor het beplakken van de voorkant heb ik eerst het slotje eraf gehaald en die er later weer aan gezet, anders wordt het zo'n gepriegel met je papier snijden. Ik heb de voorkant afgewerkt met een die cut uit dezelde serie, deze wat opgeleukt met pareltjes en aan de andere kant een rozet met een bedeltje.
Rondom heb ik washi tape gedaan, dit zorgt voor een stukje stevigheid, want het is wel een gebruiksvoorwerp en het staat nog leuk ook.
In de binnenkant van het theekistje heb ik alleen onderin een vel papier geplakt.
De randjes heb ik met een crackle stempel en met groene distress inkt afgewerkt, zo lijkt het toch netjes en is het niet te druk. En je vult het kistje natuurlijk met verschillende soorten thee.
Geeft een grappig effect he zo´n stempel op de witte gesso?
Langs de bovenrand heb ik een kantje uit mijn eigen collectie verwerkt, die vond ik er zo mooi bij staan, of dat 'ie er voor gemaakt is.

Met tacky glue heb ik er een die cut op geplakt en ook deze met wat pareltjes afgewerkt. Zo leuk die bijpassende die cuts bij het papier, je maakt er de mooiste creaties mee.
Op de andere hoek zit een dubbele rozet en ik heb uit bruine foam een takje gesneden met de mooie cheery linn stans, deze snijdt ook moeiteloos door foam. Ook de letters thee zijn uit bruin foam gestanst.
Ik ben erg blij met mijn theekistje, het staat op mijn werk te pronken en elke dag kan ik er van genieten. Ik hoop dat ik jullie hiermee op ideetjes heb gebracht wat je allemaal met deze prachtige papierlijn van Kaisercraft kunt doen.
Tot een volgende keer, creatieve groetjes van Alida.

6 opmerkingen:

  1. Heel mooi heb je het thee kistje gepimpt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend mooi kistje is dit zo en daar kan je nog heel lang van genieten.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat he je er een schitterend kistje van gemaakt!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi Alida, waar haal jij toch die tijd vandaan....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik had vakantie Astrid en ja dan neem ik de tijd voor dit soort dingen, heerlijk om je even helemaal onder te dompelen in papier enzo...
      Dank jullie wel voor de lieve woorden!

      Verwijderen
  5. mooie theedoosje Alida, ik ben ook van plan een doosje te maken, maar dan om er adreskaartjes in te doen. 'k Vind hem erg mooi geworden, prachtig papier ook trouwens,
    groetjes,
    Wiebine

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...