Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 januari 2013

Spread!

Vandaag wil ik jullie een spread laten zien. Een spread is niets anders dan een dubbele LO. Ik maak graag een spread, omdat in mijn boek dan 2 bladzijden mooi bij elkaar passen. Elk jaar maak ik op de 1e van de maand van het kwartaal een foto van onze tuin, ik maak altijd 2 foto's vanuit 2 verschillende hoeken van de tuin. Wel altijd op dezelfde plek natuurlijk. Daar maak ik dan elk jaar een spread van en op die manier zie je door de jaren heen je tuin veranderen en groeien. Wat zo leuk is aan het overzicht van 1 jaar is dat je de verschillende seizoenen zo mooi door je tuinfoto's heen kunt zien. Misschien een tip om ook eens een jaar te gaan doen.
Deze vrij strakke spread is gemaakt met 2 vellen dessin papier van Kaisercraft, al een wat oudere, maar nog steeds prachtige lijn, Timeless Collection. Ik heb er voor gekozen om 2 dezelfde vellen naast elkaar te gebruiken, maar de achterkant van dit papier is natuurlijk ook erg mooi.
Langs de rand van de foto's heb ik met bruin cardstock een randje gemaakt met een randpons. Uit bruin foam heb ik de cijfers '2012' gestanst en de takjes en de swirl zijn van een cheery linn stans. Doordat je het uit foam stanst is het erg beweeglijk en kon ik de takjes zo neerleggen dat ze de lijn van de bloemen uit het papier volgen.
Ik vind het elk jaar weer leuk om te zien hoe onze tuin verandert en ik ben dus ook dit jaar alweer begonnen met het maken van de foto's. Misschien heb ik je op een idee gebracht of zie je met dit papier andere mogelijkheden, ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.
Creatieve groetjes van Alida.

7 opmerkingen:

 1. okeeeee, en dat is jullie tuin, nou ja, tuin??? Zo kun je ook wel een mooie spread maken met zo'n tuin, hahaha. Dacht ik dat wij een grote tuin hadden. Gezond jaloers aan deze kant, maar prachtig idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie spread Alida! De kleuren en stansen passen zo mooi bij dit item!

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie spread en wat een leuk idee om elke 1 ste van een kwartaal foto's te maken. Mooie tuin trouwens.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel voor de leuke reacties en inderdaad het is ook een beetje om jullie op een ideetje te brengen en niet jaloers te maken hoor....(grapje)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik maak eigenlijk nooit spreads, maar zo is het wel erg mooi hoor ! wat een leuk idee zeg om steeds vanuit dezelfde hoek een foto van je tuin te maken, zo zie je inderdaad hoe de tuin er door het jaar heen uit ziet. Prachtige randpons heb je gebruikt trouwens,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...