Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

22 oktober 2012

LO met dylusions ink spray!


Sinds kort staan de dylusions inkten in de webwinkel van ScrapPlezier en deze spray inkten zijn zo veelzijdig en leuk om te gebruiken. Ik heb er mijn eigen achtergrondpapier voor een LO mee gemaakt. Afgekeken van Yvon en tussendoor wat fotootjes gemaakt om stap voor stap te laten zien wat je er allemaal mee kunt.
Ik werk graag in een spread (vind ik wat netter staan in mijn fotoboek), de basis zijn 2 vellen witte cardstock. Eerst sprayen met water en daarna met 4 kleuren dylusions ink spray verschillende lagen opbouwen, net zolang tot je de kleur mooi vindt. Na elke laag ga je eroverheen met een rol keukenpapier om de overtollige inkt te verwijderen.
Daarna met een template op verschillende plekken met water gesprayd, rechtsboven in de paarse inkt zie je daar het effect van. Dylusions ink spray reageert op water en dit geeft met een template een heel mooi effect. In de webwinkel van ScrapPlezier zijn ook verschillende mooie templates te koop.
De volgende stap is het werken met een template en de dylusions ink spray, voor deze LO heb ik gekozen voor de bruine kleur. Ik heb 2 templates gebruikt. Let op: dat je de template recht eraf haalt, want anders loopt de inkt onder de template door, kan ook een grappig effect geven, maar dat wilde ik bij deze LO niet.
Voor dit blogbericht ben ik verder gegaan met de LO en heb ik met een andere template een bloemenrandje met witte gesso aangebracht. De bloemen passen goed bij de hippie foto's.
En dit is dan het eindresultaat. Het papier heb ik iets bijgesneden en de randjes geinkt, zodat er een mooie oranje mat van cardstock onder vandaan komt. De foto's gemat op oranje en ook de tekst heeft een oranje rand. De tekst is ook gekleurd met de dylusions ink spray. Met bruine stazon de teksten gestempeld.
Hieronder nog een paar detailfoto's:



Ik ben benieuwed wat jullie er van vinden en of jullie net zo enthousiast over deze inkt (in 12 mooie kleuren) en het werken met templates zijn.
Creatieve groetjes van Alida.

4 opmerkingen:

  1. Ziet er super gaaf Uit Alida, ook en geweldige foto heb je gebruikt past er perfect bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie LO!
    Leuke te zien hoe je ze gebruiken kan !
    Ik moet nog mijn eigen ervaring opbouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat ziet dit er gaaf uit, echt iets om ook eens te proberen, dank je wel voor je uitleg

    xox
    linn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ziet er super uit Alida, en wat een prachtige foto's! En wat leuk die stap voor stap beschrijving.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...